Υπηρεσία τροφοδοσίας

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ / ΚΑΦΕ

Η βιομηχανία τροφίμου ζητά φρεσκοψημένα γλυκά υψηλής ποιότητας σε τιμές που δε θα ξεπερνούν το κόστος ενός σπιτικού γλυκού. Αυτό κάνουμε. Παράγουμε κατά παραγγελία, τη καθεμία ξεχωριστά, για να παραδώσουμε τα προϊόντα μας φρέσκα και γεμάτα αρώματα, ασφαλή μέσα στους  CPET δίσκους τους. Δεν χρειάζονται ψυγείο ή κατάψυξη, για αυτό και το κόστος συντήρησής τους είναι χαμηλό.

Ξενοδοχεία, εστιατόρια, αίθουσες αναμονής διακεκριμένης θέσης, κρουαζιερόπλοια, καφέ και ζαχαροπλαστεία, φούρνοι, υπηρεσίες catering, καταστήματα, είμαστε περήφανοι που όλοι αυτοί είναι πελάτες μας. Νιώθουν ασφαλείς με εμάς γιατί οι πελάτες τους εκτιμούν τα προϊόντα μας. Κι έχουν κάθε λόγο για αυτό.

Λειτουργούμε τα δικά μας ζαχαροπλαστεία σε Ιωάννινα και Αθήνα για χρόνια και αυτό βοηθά να κατανοούμε ακόμα καλύτερα το καταναλωτικό κοινό. Επίσης, ακούμε προσεκτικά τους πελάτες μας και αναπτύσσουμε προϊόντα που ταιριάζουν στις ανάγκες τους. Φτιάχνουμε πάνω από 50 διαφορετικούς συνδυασμούς μπακλαβά, όπως κανταίφι, Γιαννιώτικο και αρώματα και γεύσεις βασισμένες σε καρύδι, αμύγδαλο, φιστίκι Αιγίνης, φουντούκι, σοκολάτα, δαμάσκηνο, βερίκοκο, καρύδα, καραμέλα, φράουλα και άλλα νόστιμα συστατικά.